Volledig scherm
De derde editie van de Silver en Dance Party bracht 350 feestgangers op de been. © Annina Romita

Feest Ladies’ Circle Almelo levert ruim 30 mille op voor Ekiko

ALMELO - De derde editie van de Silver & Dance Party, georganiseerd door Ladies’ Circle Oostenwind, heeft 31.500 opgebracht voor Ekiko. Een Twentse stichting die zich inzet voor pleegkinderen. 

Ongeveer 350 bezoekers waren zaterdagavond van de partij in de businesslounge van het Heracles-stadion. ‘A touch of gold‘, was deze keer de dresscode. Het werd een spetterend dansfeest, met DJ Bram Weys achter de draaitafel. Opnieuw hadden de zeventien leden van de Ladies’ Circle alles uit de kast gehaald om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Zo was er een veiling, met allerlei bijzondere kavels.  De dames zelf vormden het klapstuk. Ze boden namelijk aan een dagje gastvrouw te spelen. Riwald-directeur Ewald Huzink  had er 1400 euro voor over.

Vertegenwoordigers van de stichting Ekiko waren dolgelukkig met de cheque van 31.500 euro, die rond middernacht werd uitgereikt. De naam van deze stichting staat voor ‘elk kind een koffer’. 

De organisatie kan tevreden terugkijken. „Een mooi bedrag, veel bezoekers en een gezellig feest”, vat Dagmar Spekreijse samen. Het was overigens de final edition van de Silver & Dance Party. „Na drie jaar is het tijd voor iets nieuws. We blijven ons inzetten voor het goede doel”, verzekert Spekreijse.

  1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
    PREMIUM
    Reportage

    Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

    ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.

Almelo e.o.