Volledig scherm
Foto ter illustratie. © AFP

Femme fatale Wilma laat ook Tukkers in schulden achter

ALMELO / VROOMSHOOP - Mannenverslindster Wilma de Bruin is na het jarenlang oplichten van mannen opgespoord door het televisieprogramma Opgelicht. Wilma liet ook Tukkers in Twente met schulden zitten. 

Het programma begon een zoektocht naar de vrouw nadat haar enige dochter besloot mee te doen. Wilma verliet haar man en haar dochter in 2007.  Ze hopt vervolgens van de ene naar de andere man en laat overal onbetaalde rekeningen achter. Via datingsites zoekt ze contact met de mannen en trekt snel bij hen in. Werken doet ze niet, want Wilma is te druk met kleding bestellen. Wanneer de mannen onraad ruiken, is Wilma alweer met de noorderzon vertrokken. De mannen blijven zitten met duizenden euro's aan schulden en krijgen wekelijks deurwaarders op de stoep.

Wilma in Twente

De mannenverslindster komt voor een volgende relatie aan in Almelo. Slechts zes weken houdt ze het vol in de Twentse stad, waarna ze naar Vroomshoop vertrekt. Na drie dagen laat ze zich hier alweer ophalen en vertrekt naar Alblasserdam. Zowel de man uit Almelo als de man uit Vroomshoop krijgen meerdere aanmaningen op de mat. 

Wanneer de klachten bij Wilma worden neergelegd, ontkent ze een probleem te hebben. Ze weet zogenaamd van niets en vindt het hele verhaal raar. Haar nieuwe vriend weet niet wat hij met deze informatie moet doen en zet Wilma het huis uit. 

Ze belt een oude vlam op en vertrekt. Pas bij de tweede confrontatie geeft de oplichtster aan een verslaggever van Opgelicht toe dat ze een koopverslaving heeft. Waar Wilma nu is, is onbekend. 

Almelo e.o.