Volledig scherm
De voorruit van de auto raakte beschadigd, nadat de fietser op het voertuig terecht kwam. © Persbureau GinoPress

Fietser gewond na aanrijding in Almelo

ALMELO – Een fietser is maandagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Thorbeckelaan in Almelo. De tweewieler werd geschept door een auto.

De fietser kwam terecht op de voorruit van de auto, waardoor het voertuig de nodige schade opliep. De fietser is na controle door het ambulancepersoneel meegenomen door de politie.

  1. Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    ALMELO - Ze zetten de stad op de menukaart en zorgen daarmee voor een verlevendigd straatbeeld. Het is een citaat uit het juryrapport bij de Energiek Almelo Award 2017. De ondernemersprijs is gewonnen door Gabriël (r.) en Stefan Urucoglu. De prijs is woensdagmiddag in het Theaterhotel uitgereikt door voorzitter Pieter Mulder van het ondernemerscollectief. De broers Urucoglu zijn eigenaren van restaurant Kreta en café 't Hookhoes. "Onvermoeibaar en vol ideeën hebben ze van hun horecagelegenheden iets bijzonders gemaakt", aldus de jury. De prijs onderstreept ook het sociale hart van de ondernemers. "Door het organiseren van allerlei evenementen zorgen zij er ook voor dat Almeloërs die het minder hebben getroffen een zetje in de rug krijgen."

Almelo e.o.