Volledig scherm
© GinoPress

Flinke brand in achtertuin van woning in Almelo

ALMELO - Een tuinset achter een woning in de De Ruyterstraat is afgelopen nacht in brand gevlogen. Er raakte niemand gewond.

De brandweer wist te voorkomen dat het vuur oversloeg op het woonhuis. Wel is er aanzienlijke schade in de tuin en aan de gevel van het huis.

De bewoners konden na de brand weer terug naar huis.

  1. Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    ALMELO - Ze zetten de stad op de menukaart en zorgen daarmee voor een verlevendigd straatbeeld. Het is een citaat uit het juryrapport bij de Energiek Almelo Award 2017. De ondernemersprijs is gewonnen door Gabriël (r.) en Stefan Urucoglu. De prijs is woensdagmiddag in het Theaterhotel uitgereikt door voorzitter Pieter Mulder van het ondernemerscollectief. De broers Urucoglu zijn eigenaren van restaurant Kreta en café 't Hookhoes. "Onvermoeibaar en vol ideeën hebben ze van hun horecagelegenheden iets bijzonders gemaakt", aldus de jury. De prijs onderstreept ook het sociale hart van de ondernemers. "Door het organiseren van allerlei evenementen zorgen zij er ook voor dat Almeloërs die het minder hebben getroffen een zetje in de rug krijgen."

Almelo e.o.