Volledig scherm
© Thinkstock

Flinke vertraging wegwerk Bornerboek

BORNERBROEK - De wegwerkzaamheden aan de Entersestraat in Bornerbroek duren vijf weken langer dan gepland. Dit komt doordat uitvoerder TWW op bestaande kabels en leidingen is gestuit van waterbedrijf Vitens.

Eerst moeten de kabels worden de kabels verlegd, waarna de aanleg van de nieuwe riolering hervat kan worden. Omdat omleidingsroute Pepershaar te intensief wordt gebruikt door vrachtverkeer heeft de gemeente Almelo besloten om deze met ingang van maandag geheel af te sluiten. De totale werkzaamheden duren naar verwachting nog tot eind november.

  1. Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    ALMELO - Ze zetten de stad op de menukaart en zorgen daarmee voor een verlevendigd straatbeeld. Het is een citaat uit het juryrapport bij de Energiek Almelo Award 2017. De ondernemersprijs is gewonnen door Gabriël (r.) en Stefan Urucoglu. De prijs is woensdagmiddag in het Theaterhotel uitgereikt door voorzitter Pieter Mulder van het ondernemerscollectief. De broers Urucoglu zijn eigenaren van restaurant Kreta en café 't Hookhoes. "Onvermoeibaar en vol ideeën hebben ze van hun horecagelegenheden iets bijzonders gemaakt", aldus de jury. De prijs onderstreept ook het sociale hart van de ondernemers. "Door het organiseren van allerlei evenementen zorgen zij er ook voor dat Almeloërs die het minder hebben getroffen een zetje in de rug krijgen."

Almelo e.o.