Op het traject Almelo-Mariënberg-Hardenberg worden coronavoorschriften ook in het Arabisch gedeeld. Forum voor Democratie Overijssel vraagt zich af waarom.
Volledig scherm
Op het traject Almelo-Mariënberg-Hardenberg worden coronavoorschriften ook in het Arabisch gedeeld. Forum voor Democratie Overijssel vraagt zich af waarom. © Stijn Hesselink

Forum voor Democratie wil eind aan Arabische posters in trein naar Almelo

ALMELO - Is het gebruik van Arabische teksten bij corona-voorschriften in het openbaar vervoer een belemmering voor de integratie? Overijssels Statenlid Stijn Hesselink (Forum voor Democratie) vindt van wel.

  1. Almelo laaiend op provincie en Borne om rondweg Zenderen: ‘We zijn voor de gek gehouden. Dit is schokkend en pijnlijk’
    PREMIUM

    Almelo laaiend op provincie en Borne om rondweg Zenderen: ‘We zijn voor de gek gehouden. Dit is schokkend en pijnlijk’

    ALMELO - De ruzie over de toekomstige rondweg Zenderen laait in alle hevigheid op. Het gemeentebestuur van Almelo is ‘verbijsterd’ nu is onthuld dat provincie en gemeente Borne het twee jaar geleden al eens waren over de tracé van de rondweg. „Als Almelo zijn we buitenspel gezet. Dit is schokkend en pijnlijk.” Almelo laat het er niet bij zitten en stapt naar de rechter.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.