Volledig scherm
Marjolein Wessels © Lenneke Lingmont

Fractievoorzitter PvdA Almelo: "We hebben treurige periode doorgemaakt"

ALMELO - "De PvdA in Almelo heeft een treurige periode doorgemaakt. Die is nu gelukkig afgesloten. We gaan ons weer op de inhoud richten."

Dat zei fractievoorzitter Marjolein Wessels woensdagavond, in een reactie op het uit de coalitie stappen van haar partij.

Pijnlijke beslissing
"Het is een pijnlijke beslissing, maar we moeten de realiteit onder ogen zien", geeft Wessels aan. "We hadden graag een tweede kans gekregen bij de opvolging van Anja Timmer, maar na alles wat er gebeurd is, ontbreekt daarvoor brede steun in de raad. We zouden ijzerenheinig door kunnen gaan, maar dat eindigt in een debacle. Dat willen we niet op ons geweten hebben."

  1. Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    ALMELO - Ze zetten de stad op de menukaart en zorgen daarmee voor een verlevendigd straatbeeld. Het is een citaat uit het juryrapport bij de Energiek Almelo Award 2017. De ondernemersprijs is gewonnen door Gabriël (r.) en Stefan Urucoglu. De prijs is woensdagmiddag in het Theaterhotel uitgereikt door voorzitter Pieter Mulder van het ondernemerscollectief. De broers Urucoglu zijn eigenaren van restaurant Kreta en café 't Hookhoes. "Onvermoeibaar en vol ideeën hebben ze van hun horecagelegenheden iets bijzonders gemaakt", aldus de jury. De prijs onderstreept ook het sociale hart van de ondernemers. "Door het organiseren van allerlei evenementen zorgen zij er ook voor dat Almeloërs die het minder hebben getroffen een zetje in de rug krijgen."

Almelo e.o.