FysioCollectief Almelo, met vanaf links: Paul van Iersel, Amber Prieshof, Sjors Heuvels, Maaike Dirks en Robin Koertshuis.
Volledig scherm
PREMIUM
FysioCollectief Almelo, met vanaf links: Paul van Iersel, Amber Prieshof, Sjors Heuvels, Maaike Dirks en Robin Koertshuis. © Robin Koertshuis

Fysiotherapeuten uit Almelo en omgeving collectief aan de slag met revalidatie coronapatiënten

ALMELO - Honderden patiënten die herstellen van een besmetting met het Covid-19 virus hebben een geluk bij een ongeluk: zestien fysiotherapie praktijken in Almelo en omgeving bundelen de krachten, delen kennis en schuiven voor elk onderdeel van de revalidatie de beste specialisten naar voren.

 1. Werkstraffen voor eigenaren Autodemontage Almelo die naar Irak vluchtten

  Werkstraf­fen voor eigenaren Autodemon­ta­ge Almelo die naar Irak vluchtten

  ALMELO - Harout B. (44) en Karwan H. (45), de eigenaren van Autodemontage Almelo (ADA), namen het risico dat hun bedrijf failliet ging toen ze rond Pasen 2013 in een geleasede Porsche Cayenne stapten en naar Irak reden. Het winstmakende ADA stond na gedoe met de bank en een veel duurder uitgevallen prestigieus nieuwbouwproject aan de rand van de afgrond. Dat zegt de rechtbank in Almelo die de twee eigenaren maandag veroordeelde tot een werkstraf van 180 uur. Tegen de twee waren celstraffen van een jaar geëist.

In samenwerking met indebuurt Almelo

 1. 'Marsraket' van SpaceX succesvol geland na testvlucht
  Play

  'Marsraket' van SpaceX succesvol geland na testvlucht

 2. Zondag wordt een zomerse dag
  Play

  Zondag wordt een zomerse dag

Almelo e.o.