Ömer Kadan zoals velen hem kennen. De troubadour uit Almelo genoot landelijke bekendheid en overleed op 59-jarige leeftijd. Deze foto is uit 2014.
Volledig scherm
Ömer Kadan zoals velen hem kennen. De troubadour uit Almelo genoot landelijke bekendheid en overleed op 59-jarige leeftijd. Deze foto is uit 2014. © Marieke Bakker

Geliefde Turkse troubadour Ömer Kadan uit Almelo overleden

ALMELO - Ondanks zijn vele kwalen leek liedjeszanger, troubadour en grappenmaker Ömer Kadan, onverwoestbaar. De dood had hem een paar keer bijna te pakken, maar steeds wist hij op wonderbaarlijke manier te ontsnappen. Deze keer lukte dat niet. Hij overleed in de nacht van woensdag op donderdag. Hij werd 59 jaar.

  1. Basketbal: winst voor mannen en vrouwen Uitsmijters, play-offs steeds dichterbij voor beide teams
    PREMIUM

    Basketbal: winst voor mannen en vrouwen Uitsmij­ters, play-offs steeds dichterbij voor beide teams

    De mannen van Uitsmijters liggen op koers voor de nacompetitie in de promotiedivisie. De Almelose ploeg verstevigde de derde positie door een afgetekende overwinning op Scylla. De vrouwen van Uitsmijters hebben die Final Four van de promo ook nog in zicht. Maar in die competitie zijn de verschillen uiterst klein. Door de winst op hekkensluiter Lokomotief hoeft de ploeg van coach Leroy Williams zich in elke geval geen zorgen meer te maken over degradatie.
    Almelo

In samenwerking met indebuurt Almelo