Graaf Adolph van Rechteren Limpurg overleed vorige week. De Heer van Almelo wordt zaterdag begraven. Tot en met vrijdag is er een condoleanceregister geopend.
Volledig scherm
Graaf Adolph van Rechteren Limpurg overleed vorige week. De Heer van Almelo wordt zaterdag begraven. Tot en met vrijdag is er een condoleanceregister geopend. © Wouter Borre

Gemeente Almelo opent condoleanceregister voor overleden Graaf

ALMELO - In de hal van het stadhuis is vanaf dinsdagmorgen een condoleanceregister ter nagedachtenis van de overleden graaf Adolph van Rechteren Limpurg geopend. Het register is toegankelijk voor iedereen die op deze wijze zijn medeleven wil betuigen en deHeer van Almelo wil herdenken.

 1. Almeloos slachtoffer stalking ging door een hel: ‘Hij zei: ik ga zorgen dat er geen man meer in je leven komt’
  PREMIUM

  Almeloos slachtof­fer stalking ging door een hel: ‘Hij zei: ik ga zorgen dat er geen man meer in je leven komt’

  ALMELO - Drie jaar lang heeft de ex-partner van een 51-jarige vrouw uit Almelo haar leven volledig beheerst. Na talrijke incidenten zit haar stalker nu, in afwachting van zijn rechtszaak, achter slot en grendel. Het slachtoffer vertelt in een monoloog door welke hel ze is gegaan. „Door dit verhaal te vertellen hoop ik dat andere vrouwen in een soortgelijke situatie het niet opgeven…”
 2. Wordt de lelijkste parkeergarage van Nederland dan eindelijk uit zijn lijden verlost?
  PREMIUM

  Wordt de lelijkste parkeerga­ra­ge van Nederland dan eindelijk uit zijn lijden verlost?

  ALMELO - Natuurlijk was het voor de bewoners aan de Stadskade niet leuk om in de krant te lezen dat hun appartementen mogelijk worden afgebroken. Aan de andere kunt: gelukkig is er een krant die doet wat de gemeente en Sint Joseph nalaten: belanghebbenden informeren. Daar heb je Tubantia voor. En zij die de berichtgeving op deze pagina’s al langer volgen, hadden kunnen weten dat een compleet nieuwe invulling van het stadsdeel tussen de havenkom en het oude stadhuis in beeld zou komen. Alles gaat tegen de vlakte.

In samenwerking met indebuurt Almelo

 1. GGD-medewerker Sjaak kreeg corona en belandde in een coma
  Play

  GGD-medewerker Sjaak kreeg corona en belandde in een coma

 2. Aanhangers Navalny opgepakt bij protesten in Rusland
  Play

  Aanhangers Navalny opgepakt bij protesten in Rusland

Almelo e.o.