Volledig scherm
Graaf Adolph van Rechteren Limpurg overleed vorige week. De Heer van Almelo wordt zaterdag begraven. Tot en met vrijdag is er een condoleanceregister geopend. © Wouter Borre

Gemeente Almelo opent condoleanceregister voor overleden Graaf

ALMELO - In de hal van het stadhuis is vanaf dinsdagmorgen een condoleanceregister ter nagedachtenis van de overleden graaf Adolph van Rechteren Limpurg geopend. Het register is toegankelijk voor iedereen die op deze wijze zijn medeleven wil betuigen en deHeer van Almelo wil herdenken.

De gemeente onderschrijft in een persbericht nog eens dat de stad met het heengaan van de graaf een prominente bewoner heeft verloren. „De graaf was buitengewoon betrokken bij de stad en heeft zich altijd met grote toewijding ingezet voor Almelo en het behoud van het landschap en alle groen in de stad”.

Het publiek kan vanaf dinsdag op werkdagen vanaf 08.15 uur terecht om het register te tekenen. Dinsdag kan dat ook in de avonduren in verband met de raadsvergadering. Donderdag kunnen de inwoners tot 19 uur terecht. Woensdag en vrijdag is het stadhuis geopend tot 17.30 uur.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.