Grote schrik op station Almelo: omstanders zien trein vrouw raken

ALMELO - Grote consternatie op het station van Almelo donderdagochtend. Een jonge vrouw werd geraakt door een trein, nadat ze volgens omstanders bewust het spoor opliep. Doordat ze in aanraking kwam met de onderzijde van de trein, raakte ze zwaargewond. 

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Er gloort hoop voor Wierdens café Bartje: conflict met Heineken opgelost en er is een nieuwe (Almelose) eigenaar
  PREMIUM

  Er gloort hoop voor Wierdens café Bartje: conflict met Heineken opgelost en er is een nieuwe (Almelose) eigenaar

  WIERDEN/ALMELO - De kans is groot dat het Wierdense café Bartje volgend jaar onder de toekomstige eigenaar Bianca van Leeuwen uit Almelo een doorstart kan maken. Een conflict met huurbaas en bierleverancier Heineken over achterstallige betalingen is vrijdagmiddag in de Almelose rechtbank opgelost. Daarmee is de weg vrij voor een nieuwe vergunning en dus heropening van het horecabedrijf.

In samenwerking met indebuurt Almelo