Volledig scherm
Autowrakken pal voor de deur van de jarige automonteur in Den Ham. © Erwin Lette

Grotestraat dicht voor grap met autowrakken in Den Ham

DEN HAM - Als je in Den Ham 25 jaar wordt dan gebeurt er iets bijzonders. Stefan Lette kan daar nu over meepraten. Ruim een half uur was de Grotestraat vrijdagavond geblokkeerd om drie autowrakken met een heftruck pal voor de deur van de automonteur te plaatsen.


Stefan koopt soms een auto om op te knappen en door te verkopen. Zijn vrienden zijn niet te beroerd hem daar een handje bij te helpen. "Het kan weinig inwoners van Den Ham zijn ontgaan", zegt zijn vader met een glimlach om zijn mond. "Zo gaat dat in ons dorp. De politie is een keer voorbij gereden. Maar we hebben samen met zijn vijftien vrienden een fantastische avond gehad. Met gehaktballen en bier, zoals de traditie dat wil." Om middernacht kon iedereen Stefan feliciteren.

Volledig scherm
Volledig scherm
  1. Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    ALMELO - Ze zetten de stad op de menukaart en zorgen daarmee voor een verlevendigd straatbeeld. Het is een citaat uit het juryrapport bij de Energiek Almelo Award 2017. De ondernemersprijs is gewonnen door Gabriël (r.) en Stefan Urucoglu. De prijs is woensdagmiddag in het Theaterhotel uitgereikt door voorzitter Pieter Mulder van het ondernemerscollectief. De broers Urucoglu zijn eigenaren van restaurant Kreta en café 't Hookhoes. "Onvermoeibaar en vol ideeën hebben ze van hun horecagelegenheden iets bijzonders gemaakt", aldus de jury. De prijs onderstreept ook het sociale hart van de ondernemers. "Door het organiseren van allerlei evenementen zorgen zij er ook voor dat Almeloërs die het minder hebben getroffen een zetje in de rug krijgen."

Almelo e.o.