Adjunct-directeur Ron Polhuis van Thema Beveiliging, op de plek waar maandagavond beveiliger Gert door jongeren is mishandeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Adjunct-directeur Ron Polhuis van Thema Beveiliging, op de plek waar maandagavond beveiliger Gert door jongeren is mishandeld. © Carlo ter Ellen DTCT

Hangjongeren molesteren beveiliger Gert (59) in Almelo: ‘Dit hakt er bij ons allemaal in’

ALMELO/ENSCHEDE - Gekneusde ribben en een scheur in het bot van zijn pols . Beveiliger Gert (59) werd flink toegetakeld toen hij maandagavond door rondhangende jongeren in Almelo is gemolesteerd. Maar de Enschedeër laat zich niet kisten en surveilleert al weer in een winkelcentrum. „Gert is een bikkel.”

 1. De lockdown was een luxeprobleem, de avondklok een verademing en het pure coronaleed gaat nooit meer weg
  PREMIUM
  Column

  De lockdown was een luxepro­bleem, de avondklok een verademing en het pure coronaleed gaat nooit meer weg

  ALMELO - Het weekend van de verlossing is aangebroken. De lockdown gaat verder van het slot. Restaurants en cafés mogen weer open. Net als clubhuizen en sportkantines, sauna’s en zonnestudio’s, casino’s en bioscopen, theaters en musea. Mensen mogen weer in grotere groepen bij elkaar komen, sluitingstijden worden verruimd. Het feest kan beginnen, het bier kan weer vloeien. Ook in Almelo. Hiep hiep hoera. Geniet ervan!
 2. Gedetineerden ingesloten na ‘koffievergiftiging’ in Almelose gevangenis: ‘Onrechtvaardig’
  PREMIUM

  Gedetineer­den ingesloten na ‘koffiever­gif­ti­ging’ in Almelose gevangenis: ‘Onrecht­vaar­dig’

  ALMELO - Meer dan tien veroordeelde criminelen hebben een week lang op cel gezeten, omdat ze hun mond hielden over de ‘koffievergiftiging’ in de Almelose gevangenis De Karelskamp. Ze mochten niet recreëren, niet gezamenlijk luchten, tot ze zouden zeggen wie er achter de poging tot zware mishandeling bij vier medewerkers zat. Onrechtvaardig, vindt een gedetineerde. Hij is een beklagprocedure gestart.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.