De lach is terug op het gezicht bij Hendrie Krüzen, sinds hij weer is aangesteld als assistent-trainer van Heracles Almelo.
Volledig scherm
PREMIUM
De lach is terug op het gezicht bij Hendrie Krüzen, sinds hij weer is aangesteld als assistent-trainer van Heracles Almelo. © Nesimages/Michael Bulder

Hendrie Krüzen is bij Heracles opgebloeid: ‘Wat er ook gebeurt, ik ga hier niet meer weg. Dit is mijn eindstation’

BILLERBECK - In een wereld waarin het vooral draait om geld, geld en nog eens geld hecht Hendrie Krüzen (57) waarde aan heel andere zaken. Het gemis van zijn kinderen en tien kleinkinderen dreef hem van de Franse topclub Olympique Lyon terug naar de Almelose eerstedivisionist. „Hier ben ik gelukkig. Heracles is mijn eindstation, ik ga niet meer weg.”

  1. Ook mega-oplichter Howard V. ontbreekt niet in de digitale fotogalerij van Rob Leus
    PREMIUM
    nieuwsupdate

    Ook me­ga-oplichter Howard V. ontbreekt niet in de digitale fotogale­rij van Rob Leus

    ALMELO - Het was weer een huzarenstukje van Alberto Stegeman. In zijn uitzending van zondagavond werd mega-oplichter Howard V. meedogenloos ontmaskerd. Hij bedonderde en stalkte zijn vriendinnen, sliep in hotels zonder te betalen en tankte tien keer ‘gratis’ in onder meer Twente. De man liet in deze regio een spoor van ellende achter. Ook in Almelo. De Nieuwsupdate deze week over de firma list en bedrog, bloed op straat en een verwoestende fik.

In samenwerking met indebuurt Almelo