Volledig scherm
Ruben Cress stuurt ansichtkaarten vanaf Sint Maarten om geld in te zamelen. © Ruben Cress

Hengelose fotograaf helpt op Sint Maarten door ansichtkaarten te sturen

HENGELO - De Hengelose fotograaf Ruben Cress vertrekt binnenkort naar Sint Maarten en zamelt geld in voor het eiland, door ansichtkaarten te sturen. Wie 5 euro doneert via Cress, ontvangt een ansichtkaart met foto's van Cress vanaf het eiland. "Zou het niet geweldig zijn als ik iedereen in heel Twente straks een kaartje mag sturen?"

Cress gaat op het eiland op zoek naar zijn vriendin en legt de situatie vast met zijn camera. Hij zal voorlopig op Sint Maarten blijven om te kijken waar hij kan helpen. "Er is ongelooflijk veel schade aangericht waarbij veel harde euro's nodig zijn om dit zo snel mogelijk te kunnen herstellen", zo schrijft de Almeloër.'

De door Cress gemaakte ansichtkaart die donateurs ontvangen staat symbool voor de opbouw van het toerisme op Sint Maarten. "Elke inwoner van Sint Maarten is voor 85 procent afhankelijk van toerisme. Het opbouwen van het eiland is daarom super belangrijk", aldus Cress.

Lees hier meer over de actie van Ruben Cress.

  1. Team Nielz in Almelo: bijna 28 mille tegen kinderprostitutie

    Team Nielz in Almelo: bijna 28 mille tegen kinderpros­ti­tu­tie

    ALMELO - Team Nielz uit Almelo heeft in vijf dagen tijd een bedrag van maar liefst 27.920 euro opgehaald in de strijd tegen kinderprostitutie. In het kader van de landelijke actie Lock me Up van de Stichting Free a Girl lieten negen Almeloërs (Jeroen Wevers, Meindert Winkel, Ellen Lamberts, Elke de Jong, Kayley Beukers, Ruben Bloemendal, Yvonne Bijenhof, Mario Koenderink en Bram Weys) zich een dag lang opsluiten in een klein hokje voor café-restaurant Nielz.

Almelo e.o.