Wethouder Arjan Hof (gemeente Twenterand) liet zich deze week kritisch uit over andere overheden. Terecht, vindt columnist Pim Lindeman. Maar het helpt niet bij het herstel van het broze vertrouwen van veel Nederlanders in de overheid.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Arjan Hof (gemeente Twenterand) liet zich deze week kritisch uit over andere overheden. Terecht, vindt columnist Pim Lindeman. Maar het helpt niet bij het herstel van het broze vertrouwen van veel Nederlanders in de overheid. © Cees Elzenga

Het was een zwarte week voor het Twentse vertrouwen in de overheid

ColumnTerwijl het kabinet zich deze week meermaals boog over het verloren vertrouwen van de Nederlandse samenleving in de overheid, werd dat vertrouwen in Twente juist nog verder op de proef gesteld. De reden? Overheidsinstanties stonden tot drie keer toe lijnrecht tegenover elkaar, veel Tukkers in complete verwarring achterlatend.

  1. Deze zomer verkoopt IJssalon De Lutte uit Enter voor het laatst de beroemde softijsjes: ‘Met een lach en een traan’
    PREMIUM

    Deze zomer verkoopt IJssalon De Lutte uit Enter voor het laatst de beroemde softijsjes: ‘Met een lach en een traan’

    Een fruitige sorbet met een toef slagroom, een stukje boerenappelgebak of een cassissoftijsje. IJssalon De Lutte uit Enter staat er bekend om. Ruim twintig jaar geleden sprongen Laurens (50) en Christel (43) Slaghekke in het diepe. Zonder enige ervaring openden ze hun ijssalon. Maar deze zomer staan ze voor het laatst bij het ijsloket aan de Dorpsstraat. „We willen meer genieten van het leven.”
    Enter