IJsbaan Almelo: leren schaatsen hoort bij de opvoeding

videoALMELO - Sommige deelnemers haalden natte voeten, maar uiteindelijk werd de IJsbaan Almelo grotendeels sneeuwvrij gemaakt. De vraag of de baan open kan, werd nog niet beantwoord.

De oproep op sociale media en op de website van De Twentsche Courant Tubantia, bracht gistermiddag tientallen mensen op de been.  Allemaal waren ze bereid zich flink in te spannen om de sneeuwlaag op de natuurijsbaan aan de Sluiskade Zuidzijde 195 te verwijderen. Jong en oud deden mee, van Lucas (11) die het werken met de sneeuwschuivers wel leuk leek tot oma Annemarie Perik die graag met haar klein-kinderen wil gaan schaatsen.

  1. In dit wijkcentrum in Almelo hebben de tafeltennissers hun eigen bar
    PREMIUM
    Achter de toog

    In dit wijkcen­trum in Almelo hebben de tafelten­nis­sers hun eigen bar

    ALMELO - „Ik wil je niet teleurstellen, maar het gaat er hier niet zo aan toe als in de Schelf hoor!”, zegt Mike Stokkelaar (47) meteen. De beheerder annex barman van De Trefhoek in het Sluitersveld refereert aan een artikel dat eerder in deze rubriek te lezen was, over het wijkcentrum in de Schelfhorst. Dat werd vanwege anekdotes over een vrijend stelletje in de gang, bakstenen die door de ruiten vlogen tijdens het klaverjassen en schreeuwende gasten door de verslaggever van deze krant omgedoopt in gekste wijkcentrum van Almelo.

Almelo e.o.