De gokpraktijken in het pand aan de Beeklustlaan verliepen via speciale computers, waarmee je op sportwedstrijden kunt wedden.
Volledig scherm
De gokpraktijken in het pand aan de Beeklustlaan verliepen via speciale computers, waarmee je op sportwedstrijden kunt wedden. © ANP XTRA

Illegaal gokpand in Almelo gaat voor de tweede keer lange tijd op slot

ALMELO - Burgemeester Arjen Gerritsen hangt vrijdag voor de komende zes maanden een groot hangslot op een illegaal gokpand aan de Beeklustlaan. Volgens de gemeente Almelo werd er in het pand naar hartenlust illegaal op sportwedstrijden gewed. En dat was niet de eerste keer. 

  1. ‘Tante Ineke’ uit Wierden draagt haar Molukse achtergrond met trots: geen woorden maar daden, in Nederland én op Ambon
    PREMIUM

    ‘Tante Ineke’ uit Wierden draagt haar Molukse achter­grond met trots: geen woorden maar daden, in Nederland én op Ambon

    ALMELO - Integratie. Ineke Patty vindt het maar een raar woord. „Wat is dat dan, die integratie? En wat moet ik daar dan nog voor doen? Ik ben in Nederland geboren. Ik spreek het Twentse dialect. Ik ben een diehard Feyenoord-fan, die elke thuiswedstrijd in de Kuip te vinden is. En dan nóg, na 70 jaar, vragen mensen aan me: ‘waar kom je vandaan?’. En nog stééds moet ik uitleggen dat ik geen treinkaper ben. Echt, daar kan ik me zó boos over maken.”

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.