Volledig scherm
De derde prijs.

Internationale prijs voor Expovorm Almelo

VANCOUVER/ALMELO - Expovorm aan de Kolthofsingel in Almelo won zaterdag in Canada de internationale design prijs voor beursstands groter dan 200 m2. Ook kreeg Expovorm de derde prijs in de company presentation competition. Deze prijzen zijn uitgereikt op een internationaal standbouw congres in Vancouver Canada.Uit 90 inzendingen in drie categorieën is het Expovorm ontwerp als beste gewaardeerd door een internationale jury.
De inzendingen kwamen uit 42 landen. "Het Expovormteam is bijzonder vereerd met deze internationale erkenning", zegt directeur Pauline Hilbrink van Expovorm.
"Wij zijn erg trots op ons hele team."

Volledig scherm
Volledig scherm
Alle deelnemers.
  1. Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    ALMELO - Ze zetten de stad op de menukaart en zorgen daarmee voor een verlevendigd straatbeeld. Het is een citaat uit het juryrapport bij de Energiek Almelo Award 2017. De ondernemersprijs is gewonnen door Gabriël (r.) en Stefan Urucoglu. De prijs is woensdagmiddag in het Theaterhotel uitgereikt door voorzitter Pieter Mulder van het ondernemerscollectief. De broers Urucoglu zijn eigenaren van restaurant Kreta en café 't Hookhoes. "Onvermoeibaar en vol ideeën hebben ze van hun horecagelegenheden iets bijzonders gemaakt", aldus de jury. De prijs onderstreept ook het sociale hart van de ondernemers. "Door het organiseren van allerlei evenementen zorgen zij er ook voor dat Almeloërs die het minder hebben getroffen een zetje in de rug krijgen."

Almelo e.o.