Het gehavende gezicht van Lorenzo Lubbers na de vechtpartij in Almelo.
Volledig scherm
Het gehavende gezicht van Lorenzo Lubbers na de vechtpartij in Almelo. © Lorenzo Lubbers

Inzamelingsactie levert mishandelde Tukkertje Lorenzo 10.000 euro op: ‘Hij zou er zangles van kunnen nemen’

ALMELO/HENGELO - De nieuwe auto voor zanger Tukkertje Lorenzo en zijn stiefvader is zo goed als binnen. De inzamelingsactie van presentatoren Dennis Schouten en Jan Roos van YouTube-show Roddelpraat leverde 10.000 euro op. Lorenzo Lubbers uit Hengelo werd twee weken geleden na de wedstrijd Nederland - Oostenrijk in elkaar geslagen in de binnenstad van Almelo. 

 1. Pakketbezorger (20) uit Lattrop die vrouw overreed bestraft met werkstraf

  Pakketbe­zor­ger (20) uit Lattrop die vrouw overreed bestraft met werkstraf

  ALMELO/LATTROP - Pakketbezorger O. (20) uit Lattrop was op 3 juni vorig jaar voor het eerst op pad met een bestelbus zonder achteruitrijcamera. Toen de navigatie hem op de rotonde van de Rietstraat en de Bornerbroeksestraat in Almelo de verkeerde kant opstuurde, maakte hij een bijna fatale beslissing. Die is hem nu op een werkstraf van 120 uur en een voorwaardelijke rijontzegging van één jaar komen te staan.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.