Jan Hammink is vastbesloten om een comeback te maken in de Almelose gemeenteraad. Is het niet dit jaar, dan wel bij de verkiezingen van 2022.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Hammink is vastbesloten om een comeback te maken in de Almelose gemeenteraad. Is het niet dit jaar, dan wel bij de verkiezingen van 2022. © Rikkert Harink

Jan Hammink (69) wil Almelo nog altijd redden, maar moet even op de rem: ‘Mensen klampen me nog steeds aan met hun sores’

ALMELO - Waar is Jan Hammink (69) toch gebleven? Begin dit jaar was de markante politicus opeens uit het straatbeeld verdwenen. Met muziek, insuline en een gezonde leefstijl probeert de ‘ombudsman van Almelo’ op te krabbelen. Dat hij terugkeert in het stadhuis weet hij zeker. „Misschien sneller dan je denkt.” 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Troubadour Peter Schoof eert 600 jaar oude Almelo met muziek ‘Deze stad hoort bij mijn leven’
  PREMIUM

  Troubadour Peter Schoof eert 600 jaar oude Almelo met muziek ‘Deze stad hoort bij mijn leven’

  ALMELO - „Je redt het wel van België naar Kreta in drie minuten. Ergens anders lukt dat niet”, zingt singer-songwriter Peter Schoof vanuit het Huis van Katoen en Nu, mijmerend over de deze bekende horecaplekken in Almelo. De liedjesschrijver en muzikant schreef speciaal voor de jubilerende stad verschillende nummers. Hij gaat met muzikale begeleiding van Toon Faulhaber en Toon Lansink verrassingsconcerten geven door de stad die dit jaar 600 jaar bestaat.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.