Jessica Vosseveld en haar kinderen Jill en Matthias bezig met het planten van hersthooi rondom de parkeerplaats in de Oosteres.
Volledig scherm
PREMIUM
Jessica Vosseveld en haar kinderen Jill en Matthias bezig met het planten van hersthooi rondom de parkeerplaats in de Oosteres. © Frans Nikkels Fotografie

Jessica maakt haar eigen buurt in Almelo mooier, want de oude struiken zorgden voor veel ellende

ALMELO - De harde doornen van de struiken naast de parkeerplaatsen van de Oosteres zorgden voor de nodige schade. Bewoonster Jessica Vosseveld nam het initiatief om met de buurt dit probleem op te lossen.

 1. Vriendin (20) van doodgestoken Jarell (22) belde al eerder op de dag naar de politie om melding te doen van overlast
  PREMIUM
  Video/update

  Vriendin (20) van doodgesto­ken Jarell (22) belde al eerder op de dag naar de politie om melding te doen van overlast

  ALMELO - De man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Jarell Reinders (22) uit Almelo is een 62-jarige plaatsgenoot. De gewonde 20-jarige vriendin is buiten levensgevaar. Dat maakte de politie vanmiddag bekend. De verdachte is gistermiddag aangehouden. Volgens de politie belde de vriendin ’s ochtends al om de overlast te melden, maar was er ‘geen aanleiding onmiddellijk te acteren.’
 2. Jaroon (29) uit Almelo krijgt na hartenwens dozen vol miniatuurvrachtwagens: ‘Ik ben er stil van’
  PREMIUM

  Jaroon (29) uit Almelo krijgt na hartenwens dozen vol miniatuur­vracht­wa­gens: ‘Ik ben er stil van’

  Na een hartenwens van de 29-jarige Jaroon Olthof uit Almelo in deze krant, werd hij dit weekend overladen met miniatuurvrachtwagentjes in allerlei soorten en maten. Dozen vol. Het liefst zou Jaroon zelf ook vrachtwagenchauffeur worden, maar een beperking staat dat in de weg. Maar met deze verrassing gaat een grote droom in vervulling. „Het is echt geweldig. Vetter dan vet.”

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.