Volledig scherm
© Emiel Muijderman

Kamervragen over kabelbesluit Cogas

ALMELO/DEN HAAG - Kamerleden Mulder en Van Hijum (beiden CDA) hebben minister Kamp van Economische zaken vragen gesteld naar aanleiding van de verplichte overstap die tienduizenden Cogas-kabelabonnees moeten maken van Ziggo naar provider Caiway.

De kamerleden vragen Kamp of hij van deze kwestie op de hoogte is en hij de gang van zaken gewenst vindt. Ook wordt de bewindsman gevraagd gevraagd welke mogelijkheden hij heeft een grotere keuzevrijheid voor de klant af te dwingen. Het verzet tegen het besluit neemt inmiddels toe. Meerdere klanten melden dat ze gedwongen duurder uit zijn dan voorheen.

  1. In dit wijkcentrum in Almelo hebben de tafeltennissers hun eigen bar
    PREMIUM
    Achter de toog

    In dit wijkcen­trum in Almelo hebben de tafelten­nis­sers hun eigen bar

    ALMELO - „Ik wil je niet teleurstellen, maar het gaat er hier niet zo aan toe als in de Schelf hoor!”, zegt Mike Stokkelaar (47) meteen. De beheerder annex barman van De Trefhoek in het Sluitersveld refereert aan een artikel dat eerder in deze rubriek te lezen was, over het wijkcentrum in de Schelfhorst. Dat werd vanwege anekdotes over een vrijend stelletje in de gang, bakstenen die door de ruiten vlogen tijdens het klaverjassen en schreeuwende gasten door de verslaggever van deze krant omgedoopt in gekste wijkcentrum van Almelo.

Almelo e.o.