Julian Veldman kan dit weekeinde in Oss de wereldtitel zijspan veroveren. De van oorsprong Kampenaar woont sinds kort met zijn ouders in Almelo, waar hij bij Riwald werkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Julian Veldman kan dit weekeinde in Oss de wereldtitel zijspan veroveren. De van oorsprong Kampenaar woont sinds kort met zijn ouders in Almelo, waar hij bij Riwald werkt. © Emiel Muijderman

Kersvers Almeloër Julian Veldman kan in Oss de wereldtitel zijspancross veroveren

ALMELO - ‘We’ hebben er een topsporter bij. En niet zo maar eentje! Kersvers Almeloër Julian Veldman (22) staat eerste in de Grand Prix Zijspancross en kan dit weekeinde in Oss, tijdens de laatste wedstrijd, wereldkampioen worden. Hoogste tijd voor een introductie.

  1. Stemming zit er weer goed in op 19e Meimarkt Pathmos

    Stemming zit er weer goed in op 19e Meimarkt Pathmos

    Het is het jaarlijkse hoogtepunt van de wijk: de Meimarkt Pathmos. Zaterdag werd die al weer voor de negentiende keer gehouden. Altijd gezellig, altijd duizenden bezoekers die over de kilometerlange rommelmarkt door de karakteristieke straten van Pathmos rondstruinen. Bewoners en verkopers van buiten de wijk hadden hun zolders weer flink uitgekamd en gelukkig werden er goede zaken gedaan. Mede dankzij de optredens op het Muziekplein dat bij de Meimarkt hoort, zat ook de muzikale stemming er als vanouds goed in.
    Enschede