Volledig scherm
De dief ging er vandoor met een groot aantal emballagekratten. © Politie Almelo

Krattendief slaat toe bij Albert Heijn in Almelo

ALMELO – Bij de Albert Heijn aan de Nieuwstraat in Almelo werden zondag een groot aantal emballagekratten gestolen. Een getuige zag dat de dader er rond 16.15 uur met de kratten vandoor ging en schakelde het winkelpersoneel in. Een medewerker van de Albert Heijn nam vervolgens contact op met de politie.

De dief vervoerde de kratten op een rolkarretje. Het karretje werd teruggevonden aan de Schoolstraat. De kratten waren echter nergens te zien.

De politie roept getuigen op zich te melden. Ook wordt gezocht naar de persoon die de diefstal meldde bij het winkelpersoneel.

  1. In dit wijkcentrum in Almelo hebben de tafeltennissers hun eigen bar
    PREMIUM
    Achter de toog

    In dit wijkcen­trum in Almelo hebben de tafelten­nis­sers hun eigen bar

    ALMELO - „Ik wil je niet teleurstellen, maar het gaat er hier niet zo aan toe als in de Schelf hoor!”, zegt Mike Stokkelaar (47) meteen. De beheerder annex barman van De Trefhoek in het Sluitersveld refereert aan een artikel dat eerder in deze rubriek te lezen was, over het wijkcentrum in de Schelfhorst. Dat werd vanwege anekdotes over een vrijend stelletje in de gang, bakstenen die door de ruiten vlogen tijdens het klaverjassen en schreeuwende gasten door de verslaggever van deze krant omgedoopt in gekste wijkcentrum van Almelo.

Almelo e.o.