Volledig scherm
36-jarige man uit Almelo raakt geluidsapparatuur kwijt

Man uit Almelo is geluidsapparatuur kwijt na twee keer overlast

ALMELO - Het spreekwoord ‘een gewaarschuwd mens telt voor twee’ ging deze week niet op voor een man uit Almelo. De 36-jarige ging deze week tot twee keer toe over de schreef en raakte zo zijn boxen, versterker en laptop kwijt.

Agenten kregen dinsdagavond rond 17:30 uur een melding van geluidsoverlast aan de Haere in de wijk de Schelfhorst. Bij aankomst weigerde de man vervolgens iedere vorm van medewerking te verlenen aan de agenten. Ook probeerde hij meerdere keren te ontkomen. Omdat het niet de eerste keer was dat de man voor overlast zorgde, werd besloten de boxen en versterker in beslag te nemen. De man werd naar het arrestantencomplex in Borne gebracht. Een dag later kon hij naar huis gaan met een geldboete.

Hardleers
Die woensdag kregen agenten in de avond wederom een melding van geluidsoverlast vanaf hetzelfde adres. Dit keer kwam de harde muziek uit een laptop van de 36-jarige. Daarop werd ook de laptop in beslag genomen. De man kreeg wederom een geldboete en hoort binnenkort van Justitie of hij zijn boxen, versterker en laptop terugkrijgt of niet.

Almelo e.o.