Mijn voorstel is dan ook dat iedereen die iets heel bijzonders voor een ander doet voorrang kan verdienen. Een soort vaccinatiewedstrijd dus, waarin iedereen gelijke kansen heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Mijn voorstel is dan ook dat iedereen die iets heel bijzonders voor een ander doet voorrang kan verdienen. Een soort vaccinatiewedstrijd dus, waarin iedereen gelijke kansen heeft. © Frans Nikkels

Mijn voorstel: versnelde vaccinatie voor elke bijzondere prestatie, niet alleen voor sporters

columnALMELO – Toen ik deze week vanuit Zenderen Almelo binnenreed, zag ik hem staan. Aan de kant van de weg, met felle lampen zodat hij goed de aandacht trok. Het bord met daarop de tekst: ‘coronatest linksaf, vaccinatie rechtdoor’.

 1. Theaterproductie over historie van Almelo kan opnieuw niet doorgaan: ‘Uitstel, geen afstel’

  Theaterpro­duc­tie over historie van Almelo kan opnieuw niet doorgaan: ‘Uitstel, geen afstel’

  ALMELO - Het is ook dit jaar door corona niet mogelijk de theatervoorstelling ‘Almelo met recht 600 jaar’ op te voeren. Voor de tweede keer hebben de initiatiefnemers besloten de vrolijke musical rond 600 jaar stadsrechten door te schuiven, naar voorjaar 2022. Producent Gerard Cornelisse blijft ondanks deze tegenslag optimistisch over het welslagen van het spektakel in het Almelose centrum.

In samenwerking met indebuurt Almelo

 1. Versoepelingen gaan door: sportscholen weer open
  Play

  Versoepe­lin­gen gaan door: sportscho­len weer open

 2. Ernst Kuipers: Verwachting is dat daling deze zomer doorzet
  Play

  Ernst Kuipers: Verwach­ting is dat daling deze zomer doorzet

Almelo e.o.