De Twentse zakenman Gerard Sanderink is verwikkeld in vele juridische gevechten met voormalige getrouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Twentse zakenman Gerard Sanderink is verwikkeld in vele juridische gevechten met voormalige getrouwen. © Carlo ter Ellen

Mist hangt over de mails van ‘Gerard van Sanderink’

ALMELO – “Weet Gerard Sanderink wel wat er allemaal gebeurt uit zijn naam?” Advocaat John Wessels betwijfelt het. Maandagmiddag diende bij de rechtbank in Almelo de zoveelste rechtszaak in de oorlog die de Twentse zakenman heeft ontketend tegen zijn voormalige getrouwen.

Volgens advocaat John Wessels is het maar de vraag of Sanderink zelf de aanstichter is van het juridische slagveld. Want in allerlei mails duiken aanwijzingen op dat ze niet door de Twente zakenman zelf, maar door iemand anders zijn geschreven. Zo werd een mail ondertekend met de naam ‘Gerard van Sanderink’. Een andere mail vermeldde de naam ‘G.J. Sanderink’, terwijl zijn voorletters G.P. zijn. En in een andere zeer vertrouwelijke mail stond bij de ondertekening door Sanderink ineens het 06-nummer van Martin Duthler, de door Sanderink aangestelde interim-directeur van DSS. Wessels liet in het midden wie de mails dan wel stuurt.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.