De keukenbrigade van restaurant Ledeboer maakt 200 boxen met paasbrunches klaar om zondag uit te delen aan personeel van ZGT. Op de voorgrond Richard van den Boeven, naast hem Rick Blanken. Achteraan Wilma Hoop en rechts vooraan Anne-Marie Vogelzang.
Volledig scherm
PREMIUM
De keukenbrigade van restaurant Ledeboer maakt 200 boxen met paasbrunches klaar om zondag uit te delen aan personeel van ZGT. Op de voorgrond Richard van den Boeven, naast hem Rick Blanken. Achteraan Wilma Hoop en rechts vooraan Anne-Marie Vogelzang. © Lenneke Lingmont

Mooi gebaar: toprestaurant in Almelo trakteert ziekenhuispersoneel op paasbrunch

ALMELO - Ze staan aan de frontlinie en zijn van onschatbare waarde in de strijd tegen het coronavirus. Terecht worden zorgmedewerkers dezer dagen veelvuldig  geprezen. Het Almelose restaurant Ledeboer trakteert eerste paasdag ziekenhuispersoneel van ZGT op een brunch.

Restaurant Ledeboer, in het voormalige bankgebouw aan het begin van de Wierdensestraat, is momenteel gesloten. Toch is er in de glimmende stalen keuken volop bedrijvigheid. De brigade, een man of tien, is onder leiding van chef-kok Rick Blanken druk bezig met het vullen van een enorme stapel paasboxen. 

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.