Volledig scherm
PREMIUM
Volgens de PVV is er geen plaats voor een moskee in Almelo. © Carlo ter Ellen DTCT

Moskee en azc weg! Hoe reëel is de PVV Almelo?

ALMELO - Het azc moet weg, de moskee moet sluiten en allochtonen in de bijstand moeten worden aangepakt. De-islamisering, is het motto van de PVV Almelo. Maar is dat haalbaar?

De PVV ziet het azc in Almelo het liefst vandaag nog verdwijnen. Er zou overlast zijn in de buurt. 'Onzin', roepen de andere partijen. "Het aantal incidenten is zienderogen afgenomen", zei burgemeester Arjen Gerritsen vorig jaar nog. Wij richten ons op de cijfers. Wat blijkt? Economisch gezien is er voor geen enkele partij een geldige reden het azc te sluiten. De instantie aan de Vriezenveenseweg kost de Almelose gemeenschap niets. Sterker nog, het levert geld op. Veel geld.

  1. Tropisch Almelo: paraplu’s moeten palmen beschermen tegen regenwater
    PREMIUM
    ONS DNA

    Tropisch Almelo: paraplu’s moeten palmen beschermen tegen regenwater

    ALMELO - Aanloop hebben Bert en Wil Nakken altijd wel. Vooral in zonnige tijden, wanneer hun planten kleurrijk staan te schijnen en moeiteloos de hele wijk opvrolijken. Het is dan ook een voor deze contreien onalledaagse vegetatie die ze in hun tuin bijeen hebben gebracht. Bananenbomen, agaves, palmen – hoe lang is het nog maar geleden dat van deze planten werd gezegd dat ze zo hoog op de Almelose breedtegraad niet konden groeien?

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.