Roy Tijhuis en Brigitte Bouwman gaan straks wonen op 'n Kaamp. Zij zitten al jaren te wachten op een eigen huis in het dorp.
Volledig scherm
PREMIUM
Roy Tijhuis en Brigitte Bouwman gaan straks wonen op 'n Kaamp. Zij zitten al jaren te wachten op een eigen huis in het dorp. © Annina Romita

’n Kaamp zorgt voor vitaler Bornerbroek: ‘Dit is goed voor leefbaarheid van het dorp’

BORNERBROEK - Met nieuwbouw in dorpshart Bornerbroek wordt uittocht jongeren tot staan gebracht: dat is een zegen voor het verenigingsleven.

Roy Tijhuis, zijn echtgenote Brigitte Bouwman en zoon Finn (12) hunkeren al jaren naar een eigen huis in Bornerbroek. Zowel Tijhuis als Bouwman zijn verknocht aan de gemeenschap. Het gezin houdt van het leven in een dorp en vindt het belangrijk mee te doen.

  1. Overvallers maken pizza margherita buit in Enschede: celstraffen voor beide daders

    Overval­lers maken pizza margherita buit in Enschede: celstraf­fen voor beide daders

    ALMELO/ENSCHEDE - Djo E. (22) uit Enschede is veroordeeld tot een celstraf van 20 maanden waarvan 4 voorwaardelijk omdat hij op 2 januari dit jaar een pizzakoerier beroofde in zijn woonplaats. Ook moet E. nog een openstaande voorwaardelijke celstraf van drie maanden uitzitten. Voor mededader Ariel M. (20) waren de Almelose rechters milder, hij kreeg 10 maanden jeugddetentie waarvan 167 dagen voorwaardelijk.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.