Er kwamen honderdduizenden euro's aan coronacompensatie naar Almelo, maar dat geld komt niet automatisch bij culturele organisaties, sportverenigingen of andere clubs die inkomsten misliepen.
Volledig scherm
Er kwamen honderdduizenden euro's aan coronacompensatie naar Almelo, maar dat geld komt niet automatisch bij culturele organisaties, sportverenigingen of andere clubs die inkomsten misliepen. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Na al die tonnen steun slechts 50.000 euro coronahulp voor Almelose organisaties? Hoe zit dat?

5 vragen aanALMELO - Een coronanoodfonds in Almelo van 50.000 euro? Terwijl er vanuit Den Haag tonnen aan coronacompensatie naar de gemeenten zijn overgemaakt. Dat roept vragen op aan wethouder van financiën Alex Langius. 

  1. Familie vermoorde Almeloërs vol verdriet en boosheid: ‘Hij heeft ze niet vermoord, het systeem heeft dat gedaan’
    PREMIUM

    Familie vermoorde Almeloërs vol verdriet en boosheid: ‘Hij heeft ze niet vermoord, het systeem heeft dat gedaan’

    ALMELO - Maral Dermovsesian (52) was een lieve, behulpzame, alleenstaande moeder van twee. Haar tante, Zonund Kardanakyan (70), een zorgbehoevende, vriendelijke weduwe. Ze werden vermoord, in Zonunds flat in Almelo, zonder reden. Het slaat een diep gat in hun familie, die boos en verdrietig tegelijk is. „Een buurman die zijn buurvrouw afslacht… wat voor man is dat?”

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.