Richard van den Hoeven (onder meer van restaurant Ledeboer, rechts in beeld) gooit het sinds de coronacrisis deels over een andere boeg. Hij is een soort auto-abonnementenservice begonnen, samen met Wouter Reinders.
Volledig scherm
PREMIUM
Richard van den Hoeven (onder meer van restaurant Ledeboer, rechts in beeld) gooit het sinds de coronacrisis deels over een andere boeg. Hij is een soort auto-abonnementenservice begonnen, samen met Wouter Reinders. © Frans Nikkels

Na Netflix en Spotify is er nu een online service voor auto’s (en nog vanuit Twente ook)

ALMELO/HENGELO - Netflix voor autorijders? Booking.com, maar dan met wagens? Abonnement nemen, autootje aanklikken en rijden. Bevalt die niet? Stap je toch gewoon over op een ander vehikel. Dat is kort door de bocht de gedachtegang achter Carsub, de nieuwe onderneming van Richard van den Hoeven (43). 

  1. Familie vermoorde Almeloërs vol verdriet en boosheid: ‘Hij heeft ze niet vermoord, het systeem heeft dat gedaan’
    PREMIUM

    Familie vermoorde Almeloërs vol verdriet en boosheid: ‘Hij heeft ze niet vermoord, het systeem heeft dat gedaan’

    ALMELO - Maral Dermovsesian (52) was een lieve, behulpzame, alleenstaande moeder van twee. Haar tante, Zonund Kardanakyan (70), een zorgbehoevende, vriendelijke weduwe. Ze werden vermoord, in Zonunds flat in Almelo, zonder reden. Het slaat een diep gat in hun familie, die boos en verdrietig tegelijk is. „Een buurman die zijn buurvrouw afslacht… wat voor man is dat?”

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.