Eduard Leusink (rechts) richtte in zijn woonplaats Rijssen twee jaar geleden een afdeling van de landelijke organisatie Only Friends op. Er komt nu ook zo'n club in Almelo.
Volledig scherm
Eduard Leusink (rechts) richtte in zijn woonplaats Rijssen twee jaar geleden een afdeling van de landelijke organisatie Only Friends op. Er komt nu ook zo'n club in Almelo. © Lenneke Lingmont

Nieuwe club voor sporters met beperking in Almelo van Eduard uit Rijssen: ‘Gaaf als je ziet hoeveel plezier ze hebben’

ALMELO/RIJSSEN - Speerwerpen, kogelstoten, boksen en boogschieten. Almelose inwoners met een beperking kunnen zich gaan uitleven in allerlei sporten. Komende zaterdagmiddag wordt bij atletiekvereniging Sisu het startsein gegeven voor een Almelose afdeling van Only Friends. Shirts liggen klaar.

  1. Rijssense Yusuf krijgt toch gelijk in rechtszaak na onteigening Multivlaai Almelo: ‘Zie je wel, ik ben niet gek’
    PREMIUM

    Rijssense Yusuf krijgt toch gelijk in rechtszaak na onteige­ning Multivlaai Almelo: ‘Zie je wel, ik ben niet gek’

    ALMELO/RIJSSEN - De gemeente Almelo moet voormalig exploitant Yusuf Kangus van een onteigende vlaaienwinkel -op de plek waar nu de havenkom in het centrum is - een schadevergoeding betalen. Dat heeft het Gerechtshof in Arnhem bepaald. Rijssenaar Kangus, die er psychisch bijna aan onderdoor is gegaan, is nu opgelucht. ‘Maar hij heeft het er nog steeds moeilijk mee’, zegt zijn advocaat.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.