Nieuwe winkel in Almelo: Heracles opent pop-up store

videoALMELO - De Almelose binnenstad is een bijzondere winkel rijker. Deze zomer kunnen supporters terecht bij een heuse Heracles pop-up store voor fanartikelen, shirts, kaarten of een potje FIFA19. 

De fanstore werd donderdagmiddag om 16.00 uur geopend door burgemeester Arjen Gerritsen, algemeen directeur van Heracles Almelo, Rob Toussaint en eSpeler Bryan Hessing. Het doel is om de zichtbaarheid van zowel de stad Almelo als Heracles te vergroten.

Of het storm gaat lopen? Volgens de kersverse storemanager Tieme Kamphuis wel. „Tijdens het inrichten van de winkel merkten we al dat er veel animo was. Mensen die langslopen draaien zich even om of komen wat vragen. Het is een win-win situatie, we vullen een leegstaand winkelpand en geven de stad een zwart-wit tintje.”

De pop-up store aan de Passage 10 is juli en augustus drie dagen per week geopend. Donderdag van 10.00 tot 21.00 uur, vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoeker kunnen ook op de koopzondagen 28 juli en 25 augustus tussen 12.00 en 17.00 uur de nodige Heracles-items inslaan.

Volledig scherm
© Lenneke Lingmont
Volledig scherm
© Lenneke Lingmont

Almelo e.o.