Volledig scherm
Openbaar gebruik van het toilet in het Noaberhoes brengt wel extra kosten met zich mee. Foto ter illustratie. © Archieffot ANP/Koen Suyk

Noaberhoes Windmolenbroek in Almelo: ‘Kom bij ons plassen’

ALMELO - Almelo kent weinig openbare toiletten. Volgens de website Hogenood.nl zelfs veel te weinig. Het Noaberhoes Windmolenbroek wil daar wat aan doen. 

Kleine en grote boodschappen kunnen ook in de wijk Windmolenbroek maar op een paar openbare plekken gedeponeerd worden, om precies te zijn in het ZGT en bij McDonalds. 

Geld

Het bestuur van het centrum meldt nu dat ook het toilet in het Noaberhoes voor iedereen toegankelijk is. De mensen van het Noaberhoes hopen wel dat er hiervoor een financiële bijdrage vanuit de gemeente beschikbaar is. Om de schoonmaakkosten te dekken. 

  1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
    PREMIUM
    Reportage

    Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

    ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.

Almelo e.o.