Taxiondernemer Teun Stevens (alias De Neuze) bij zijn partybus, waarvan de ruiten zijn ingeslagen. De Neuze werd in de zomer van 2021 slachtoffer van vernielingen in Almelo.
Volledig scherm
PREMIUM
Taxiondernemer Teun Stevens (alias De Neuze) bij zijn partybus, waarvan de ruiten zijn ingeslagen. De Neuze werd in de zomer van 2021 slachtoffer van vernielingen in Almelo. © Lars Smook

Nog altijd is de man die in Almelo de bussen van De Neuze vernielde niet gepakt: ‘Het is te gek voor woorden’

MARLE/ALMELO - Taxiondernemer Teun Stevens, bij vele vriendengroepen in Hellendoorn en Twenterand bekend als De Neuze, zit nog altijd in zak en as. Afgelopen zomer werd een groot deel van zijn taxi’s en bussen vernield in Almelo. Volgens de politie zit het onderzoek in de afrondende fase maar Stevens voelt zich allerminst serieus genomen.

  1. Gedupeerde taxichauffeur ‘De Neuze’ uit Marle geraakt door crowdfunding: ‘Daar word ik wel even stil van’
    PREMIUM

    Gedupeerde taxichauf­feur ‘De Neuze’ uit Marle geraakt door crowdfun­ding: ‘Daar word ik wel even stil van’

    Het wagenpark van de markante Sallandse taxi-ondernemer Teun Stevens, bij velen bekend als ‘De Neuze’, is al een half jaar lang het doelwit van vandalen. Bij de laatste vernielingen - in het eerste weekeinde van juli - is voor 20.000 euro schade aangericht. Een oud-werknemer van De Neuze wil zijn voormalige baas steunen en is een crowdfunding begonnen. ,,Echt hartverwarmend’’, vindt Stevens.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.