Willemien Bonthuis gaat Oermelk verkopen.
Volledig scherm
Willemien Bonthuis gaat Oermelk verkopen. © Marieke Amelink

Oermelk voor de gevoelige darm

Oermelk heet het. Of ook wel A2A2 melk. Het is binnenkort te koop bij Willemien Bonthuis – Versteeg. De Bornerbroekse gaat de speciale melk verkopen in de schuur bij haar woning in aan de Doorbraak in Bornerbroek. Ze noemt de melk Blije Zuivel.

 1. Brutale roof op Almelose Woonboulevard: ‘Ze sloegen de extra beveiligde voordeur met een voorhamer aan gort’
  PREMIUM
  video

  Brutale roof op Almelose Woonboule­vard: ‘Ze sloegen de extra beveiligde voordeur met een voorhamer aan gort’

  ALMELO - Een auto stopt rond 04.00 uur ’s nachts bij multimediagigant Boxxer voor de deur. Twee lieden met bivakmutsen stappen uit. De bestuurder blijft zitten. Ze gaan rechtstreeks op hun doel af. Met een loodzware voorhamer beginnen ze op de dikke glazen voordeur van de winkel in te slaan. Tegen zoveel geweld is zelfs de extra beveiligde entree niet opgewassen. Het glas barst en spat uiteen tot een flink gat. Razendsnel slaan de dieven hun slag.
 2. Harde conclusies Rekenkamer over werk aan Kanaal Almelo - De Haandrik: focus op tijd en geld, nauwelijks op de omgeving
  PREMIUM

  Harde conclusies Rekenkamer over werk aan Kanaal Almelo - De Haandrik: focus op tijd en geld, nauwelijks op de omgeving

  VROOMSHOOP - Aannemers die gemaakte afspraken over risicobeheersing niet nakwamen, de provincie die dit vervolgens niet afdwong en een focus vooral gericht op tijd en geld en níét op de risico’s voor omwonenden en hun huizen: de Rekenkamer Oost-Nederland komt met harde conclusies over de aandacht voor risico’s tijdens opwaarderen van Kanaal Almelo - De Haandrik.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.