Hendriëtte Tieman en haar partner René Rekers hebben in één week twee buurvrouwen verloren die werden vermoord, aan de Zonnebloemstraat en aan de Steynstraat. „Hoe kunnen we onze kinderen beschermen tegen de impact die dit heeft?”
Volledig scherm
PREMIUM
Hendriëtte Tieman en haar partner René Rekers hebben in één week twee buurvrouwen verloren die werden vermoord, aan de Zonnebloemstraat en aan de Steynstraat. „Hoe kunnen we onze kinderen beschermen tegen de impact die dit heeft?” © Robin Hilberink

Ontredderd Almeloos gezin roept om hulp: ‘We zijn buren van beide moorddrama’s’

ALMELO - Ze hadden het gevoel dat hun leven in balans was. Een precair evenwicht, waarvoor ieder zijn eigen stekkie moest hebben. Nu overheerst bij Hendriëtte (34) en haar partner René (28) het gevoel alsof alles instort. Vorige week maakten ze twee verbijsterende moordpartijen mee, als buren op beide plekken.

  1. Vuurwerkwinkels in Twente huiverig voor inslaan voorraad: ‘Ben er vorig jaar voor 140.000 euro bij ingeschoten’
    PREMIUM

    Vuurwerk­win­kels in Twente huiverig voor inslaan voorraad: ‘Ben er vorig jaar voor 140.000 euro bij ingescho­ten’

    ALMELO/HENGELO - ‘We zijn aan het uitleveren geslagen’, klonk het eerder deze week bij leveranciers van vuurwerk. ‘Wij hoeven het nog niet’, reageren verkopers in Twente. Ze willen eerst weten of er een verbod komt of niet. Bang als ze zijn dat ze met de handel blijven zitten. En met de kosten. „Want zodra je de handel binnen hebt, moet jij betalen.”

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.