Een spijtoptant, een Irakees, een weifelaar en een jonge, net bevallen moeder. Een grote diversiteit aan bezoekers laat zich zaterdag vaccineren bij de pop-up priklocatie in wijkcentrum in Almelo.
Volledig scherm
PREMIUM
Een spijtoptant, een Irakees, een weifelaar en een jonge, net bevallen moeder. Een grote diversiteit aan bezoekers laat zich zaterdag vaccineren bij de pop-up priklocatie in wijkcentrum in Almelo. © Emiel Muijderman

Op de bonnefooi naar de pop-up priklocatie in Almelo: ‘Niet voor mezelf, maar om anderen niet te besmetten’

ALMELO - Een spijtoptant, een Irakees, een weifelaar en een jonge, net bevallen moeder. Een grote diversiteit aan bezoekers laat zich zaterdag vaccineren bij de pop-up priklocatie in wijkcentrum in Almelo. Ze komen op de bonnefooi.

 1. Megaklus in Rijssen: zo zorgt Tennet er voor dat er in Twente stroom uit de stopcontacten blijft komen
  PREMIUM

  Megaklus in Rijssen: zo zorgt Tennet er voor dat er in Twente stroom uit de stopcontac­ten blijft komen

  RIJSSEN - Een oplader in je stopcontact steken om een telefoon op te laden. Makkie, toch? Maar wat als op dat stopcontact 110.000 volt staat, en meerdere gemeenten er afhankelijk van zijn? Dan wordt het vervangen van dat stopcontact ineens een megaklus. Netbeheerder Tennet gaat de komende jaren 140 van deze hoogspanningsstations in heel Nederland vervangen. Rijssen is de eerste en wij namen een kijkje.
 2. De ene Almeloër heeft een zware strijd gewonnen, de ander staat er een te wachten: dit was de bewogen week in Almelo
  PREMIUM
  nieuwsupdate

  De ene Almeloër heeft een zware strijd gewonnen, de ander staat er een te wachten: dit was de bewogen week in Almelo

  NIEUWSUPDATE ALMELO - Het is de meest trieste Almelose nieuwsfoto van de afgelopen week: het beeld van het door brand verwoeste biljartcentrum BCA. Brandweerlieden die nog aan het werk zijn en het enorme bord aan de zijgevel met daarop de tekst ‘Wij missen jullie’! Die boodschap refereert nog aan de coronaperiode, toen BCA Biljarts & Darts lange tijd op slot moest.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.