Volledig scherm
PREMIUM
Bij de opening van het schooljaar bij Step! knippen kinderen samen met wethouder Alex Langius (rechts) een lintje door. In het midden directeur Rob Rijnbeek. © Frans Nikkels

Opperhoofd Almelose fusieschool Step!: ‘Hier staat een heel trotse directeur’

ALMELO - De school, de kinderen, de ouders en de wijk: Rob Rijnbeek vindt het allemaal geweldig. Met nieuw elan wil de directeur zijn fusieschool Step! opduwen in de vaart der volkeren.

Er is veel gebeurd op Step! en daarom was het tijd voor een feestelijke start van het nieuwe schooljaar. Het is nog maar een dik jaar geleden dat de openbare basisscholen Hagendoornschool en Kunstmagneetschool samengingen. De forse operatie zorgde met name aan de kant van Hagendoornschool voor commotie. 

  1. Als wij Almeloërs er een selfie mee willen maken, is het goed
    PREMIUM
    COLUMN

    Als wij Almeloërs er een selfie mee willen maken, is het goed

    Het meest indrukwekkende kunstwerk dat ik in New York heb gezien, is het grote vierkante National September 11 Memorial om de ellende van 9/11 te herdenken. In Rio hoop ik nog ooit het gigantische Christus de Verlosser beeld in het echt te mogen zien. Dichterbij huis kennen we in ons land De Dam, waar dagelijks drommen toeristen samenklonteren voor selfies. Hipper zijn de letters ‘I Amsterdam’, die overigens onlangs in opspraak kwamen omdat een gemeenteraadslid in onze hoofdstad vond dat dit symbool voor massatoerisme verwijderd moest worden.

Almelo e.o.