Cosbo-voorzitter Lily Altena, met op achtergrond het al jaren leegstaande Havenblok. Het plan om er woningen voor senioren te bouwen valt niet in goede aarde bij het gemeentebestuur van Almelo.
Volledig scherm
Cosbo-voorzitter Lily Altena, met op achtergrond het al jaren leegstaande Havenblok. Het plan om er woningen voor senioren te bouwen valt niet in goede aarde bij het gemeentebestuur van Almelo. © Lenneke Lingmont

Ouderen niet welkom op plek troosteloos leeg Havenblok aan Almelose Waterboulevard

ALMELO - De kans dat er appartementen voor ouderen komen op de plek van het Havenblok is praktisch nihil. Want het gemeentebestuur Almelo blijft een initiatief van ouderenbond Cosbo rigoureus afwijzen. ‘Het past niet in de plannen voor het Havenblok’.

 1. Brandmelding bij Westerdok in Almelo na vergeten broodjes in de oven

  Brandmel­ding bij Westerdok in Almelo na vergeten broodjes in de oven

  ALMELO - De voorbereidingen op het paasontbijt liepen bij een geestelijke zorginstelling Westerdok aan de Haven Noordzijde in Almelo iets anders dan gepland. Medewerkers willen daar in de nacht van zaterdag op zondag (eerste paasdag) broodjes bakken, maar door onbekende oorzaak worden de broodjes vergeten, waarna ze zwart zijn geworden. De rook uit de oven zorgt ervoor dat het brandalarm afgaat en dat de keuken onder de rook staat.

In samenwerking met indebuurt Almelo

 1. Gerrit is de oudste boswachter van Nederland en gaat door
  Play

  Gerrit is de oudste boswachter van Nederland en gaat door

 2. 'In vliegtuig is kans op trombose nog 100 keer groter'
  Play

  'In vliegtuig is kans op trombose nog 100 keer groter'

Almelo e.o.