Volledig scherm
De Outlet Store zit nu nog op de hoek van de Berkelstraat en de Bornsestraat en verhuist op 1 januari naar de Woonboulevard. Bron Google Streetview

Outlet Store verhuist naar Woonboulevard

ALMELO - De Outlet Store verhuist van de hoek Berkelstraat-Bornsestraat naar de Woonboulevard. De woonwinkel moet de huidige locatie verlaten, omdat Beter Wonen (eigenaar van het pand) er 38 appartementen gaat bouwen voor senioren die zorg nodig hebben.

De Outlet Store betrekt per 1 januari het pand waar nu nog Wooncentrum Almelo in zit. Eigenaar Hennie Busscher van die zaak is nu op zoek naar een ander pand. „Dat kan in Almelo zijn, maar bijvoorbeeld ook in Hengelo. We willen wel graag in Twente blijven.”

Eerder was er sprake van dat de Outlet Store zou verhuizen naar de Nieuwe Planthofsweg in het plan Weggeler. De gemeente had daar al toestemming voor gegeven. Dat gaat dus niet door. De woonwinkel krijgt op de Woonboulevard de beschikking over een even groot pand als het nu heeft, alleen is het magazijn kleiner en het winkeloppervlak groter. Het bedrijf houdt hetzelfde concept aan.

Almelo e.o.