Volledig scherm
Stockfoto © AD

Politie Almelo: ‘Ouders voorkomen ontvoering eigen kind’

ALMELO - Bewoners van de Goossenmaat in Almelo hebben aangifte gedaan van een kind dat bijna zou zijn ontvoerd. De ouders van het kind zouden tijdig hebben ingegrepen om de ontvoering te voorkomen. De politie heeft de zaak in onderzoek. 

Het verhaal dat ook zou zijn geschoten in de Goossenmaat wordt ontkracht door de politie. Dat verhaal klopt niet, aldus de politie op haar Facebookpagina. Het klopt ook niet dat het om een kinderlokker gaat. 

Extra alert

De politie laat op Facebook weten: ‘Het gaat in deze zaak niet om willekeurige kinderen die op straat lopen en aangesproken worden door een kinderlokker. Er is dan ook geen sprake van een kinderlokker. De politie is extra alert met betrekking tot het betrokken gezin en de omgeving waar het gezin woont. De politie heeft de zaak volop in onderzoek. Daarom kunnen er nog geen nadere details bekend worden gemaakt.’

Een woordvoerder zegt zaterdagochtend 6 juli dat vooralsnog niets aan het bericht op Facebook kan worden toegevoegd. 

  1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
    PREMIUM
    Reportage

    Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

    ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.

Almelo e.o.