Volledig scherm
Filmopnamen voor de film Noabers in de Doelenstraat © Lenneke Lingmont

Regiofilm 'Noabers' valt in de prijzen in Amsterdam

ALMELO/ AMSTERDAM - De korte regiofilm Noabers van regisseur Niels Bourgonje en Mariska Breedland, die maandagavond in première ging in het Amsterdamse Pathé Tuschinski, werd eerste in de categorie Beste Regiofilm en Beste Scenario.

'Noabers' is onderdeel van het Regiofilm-project dat reclamebureau en productiemaatschappij OneBigAgency organiseert samen met zeven regionale kranten van Wegener (De Persgroep Nederland).

Buurvrouw
Noabers gaat over een vrouw van Turkse afkomst die in een Twents dorp komt wonen en besluit kennis te maken met haar buurvrouw. Als zij zich voorstelt, ontvouwt zich een Babylonische spraakverwarring. De film wordt geproduceerd door het Almelose bedrijf Studio MAD. Onlangs werden in de Almelose binnenstad opnamen gemaakt voor de film.

MAD sleepte maandagavond in Pathé Tuschinski de eerste prijs voor zowel de Beste Regiofilm als het Beste Scenario in de wacht.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement  
  1. Inbreker bij Noabers in Hellendoorn is 31-jarige Almeloër
    update

    Uitbater uit Hellen­doorn bluft over mes en jaagt inbreker uit Almelo weg

    HELLENDOORN - De inbreker die zaterdagmorgen iets na negen uur door uitbater Dennis van Dam van Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers op heterdaad werd betrapt is volgens de politie een 31-jarige Almeloër. De politie onderzoekt nog of deze man ook in verband kan worden gebracht met een insluiping in een schuur elders in Hellendoorn en de diefstal van ‘persoonlijke spullen’ uit de kleedruimte van het personeel van de lokale Albert Heijn.

Almelo e.o.