Robin en dochter Zoë uit Almelo schitteren in dezelfde reclame: ‘hé, die ken ik’

VideoALMELO - Wat begon als extra klusje voor zijn werkgever Fit For Free is uitgemond in een nieuw bestaan. Robin Bergins (40) uit Almelo is model en mag  bedrijven als Vodafone, Heineken, Lays, Amazon, Dell en Samsung tot zijn klanten rekenen. En hij is niet meer het enige gezinslid in de spotlights: in een van z’n laatste commercials is hij samen te zien met zijn dochter Zoë (6). 

Hij komt niet vaak in de Almelose binnenstad. Maar áls hij eens door de winkelstraten struint, merkt hij dat mensen hem nawijzen. Robin Bergins moet er nog steeds om lachen. Want een beetje apart vindt hij het wel. „Maar anderzijds begrijp ik het ook. Ik heb niet het normaalste beroep van de wereld. En mensen vinden het altijd leuk als ze tegen een ander kunnen zeggen: ‘hé, die ken ik’.”

  1. Alarmfase 1: weer ligt er een psychiatrisch patiënt in het Almelose water
    PREMIUM

    Alarmfase 1: weer ligt er een psychia­trisch patiënt in het Almelose water

    ALMELO - Alarmfase 1 woensdagmorgen aan de Haven Noordzijde in Almelo: persoon te water. Hulpdiensten zijn snel en massaal ter plaatse. De onfortuinlijke vrouw is dan al door omstanders op de kade geholpen. Het blijkt, niet voor de eerste keer, te gaan om een cliënt van Dimence, de nabijgelegen instelling voor geestelijke gezondheidszorg in het Westerdok. Vijf vragen over de incidenten aan Dimence-woordvoerster Rita Kamphuis.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.

Poll

Bevrijdingsmonument in Almelo kwijnt weg bij oude stadhuis

  • Schande! Dat monument moeten ze snel opknappen (27%)
  • Opknappen en nog voor alle festiviteiten verplaatsen naar een prominentere plek (62%)
  • Ik heb niks met dat monument. Wat mij betreft doen ze er niets aan (11%)
1690 stemmen