De Hel van Twente heeft woensdag zijn illustere naam eer aan gedaan. Ruim duizend deelnemers aan deze grootste midweekse fietstoertocht van Nederland trapten zich in het zweet.
Volledig scherm
De Hel van Twente heeft woensdag zijn illustere naam eer aan gedaan. Ruim duizend deelnemers aan deze grootste midweekse fietstoertocht van Nederland trapten zich in het zweet. © Wouter de Wilde | WDW Foto's

Ruim 1000 wielerfanaten werken zich in het zweet tijdens de Hel van Twente

ALMELO - De Hel van Twente heeft woensdag zijn illustere naam eer aan gedaan. Ruim duizend deelnemers aan deze grootste midweekse fietstoertocht van Nederland trapten zich in het zweet. Het was warm. Ook voor de toerrijders op elektrisch ondersteunde fietsen. Voor hen was een speciale route van 60 kilometer uitgezet, een primeur.

  1. #HéScheids: wonderschone goal van Reutum & arbiter vergeet rood te geven aan Manderveen
    met video

    #HéScheids: wonderscho­ne goal van Reutum & arbiter vergeet rood te geven aan Manderveen

    ENSCHEDE - De finales van de nacompetitie in het regionale amateurvoetbal van afgelopen weekeinde zat vol met opvallende gebeurtenissen, waaronder een wonderschoon doelpunt van Mark Morskieft van Reutum, een scheidsrechter die vergat rood te geven aan Manderveen en een oneindig lange sliert fietsers op weg naar de wedstrijd van De Zweef. „Toen we begonnen met de warming-up kwamen de eersten aan, toen we klaar waren, arriveerden de laatsten”, zei de geïmponeerde trainer Niels Kolkman.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.