De Gravenallee is al sinds jaar en dag een lustoord voor wandelaars. Met dank aan de grafelijke familie Van Rechteren Limpurg.
Volledig scherm
PREMIUM
De Gravenallee is al sinds jaar en dag een lustoord voor wandelaars. Met dank aan de grafelijke familie Van Rechteren Limpurg. © Frans Nikkels

Ruzie in de natuur? Almelo mag de grafelijke familie dankbaar zijn voor grenzeloze gastvrijheid

columnALMELO - Het is een ordinaire ruzie tussen boeren, burgers en buitenlui. Een beetje moddergooien, hakken in het zand en zelfs prikkeldraad als ultieme provocatie. Het draait om een fraai stukje natuur in Noordoost-Almelo. Langs het idyllische beekje De Markgraven loopt een populaire wandelroute: het Twentepad.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.