Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Schennispleger (31) aangehouden in Almelo

ALMELO - Twee meisjes van ongeveer 10 jaar oud renden zaterdagmiddag op twee agenten af op de Gravenallee in Almelo. Zij vertelden dat ze zojuist een halfnaakte man in het bos hadden zien staan. De man (31) kon door het duidelijke signalement worden aangehouden.

De meisjes zijn nadat ze de man zagen, huilend weggerend. De twee konden een goed signalement geven aan de agenten, die toevallig langsreden in een politieauto. Tevens konden de meisjes duidelijk de locatie van de man uitleggen. De agenten zagen door deze duidelijke uitleg van de twee meisjes, de man lopen.

De 31-jarige man uit Ewijk is aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex. Voor de meisjes wordt nazorg geregeld. 

  1. De Bende van Almelo wegwuiven is het domste wat gemeente kan doen
    PREMIUM
    Column

    De Bende van Almelo wegwuiven is het domste wat gemeente kan doen

    ALMELO - De Bende van Almelo. De aankondiging van de gevreesde uitzending van BNN/VARA was al niet zo vleiend. De harde werkelijkheid van een uur televisie op primetime donderdagavond was conform de verwachtingen vernietigend. De belofte aan de kijkers van de eerste aflevering van het tv-programma Opstandelingen dat er een desastreus beeld zou worden geschetst van de bestuurscultuur in Almelo werd volledig ingelost. De reportage, waar qua journalistieke aanpak weinig op aan te merken valt, moet in het stadhuis tot nadenken stemmen.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.