Volledig scherm
PREMIUM
Locatiedirecteur Gert ten Hove is blij dat er na vele gesprekken duidelijkheid is over verbouwing van Het Noordik. © Henk Bouwhuis

Scholengemeenschap Het Noordik in Almelo verbouwt voor 5 miljoen euro

ALMELO - Scholengemeenschap Het Noordik gaat een deel van de hoofdvestiging aan de Noordikslaan slopen en vervangen door nieuwbouw. Dat gebeurt in 2020. Kosten: ruim vijf miljoen.

Het hoofdgebouw van de christelijke scholengemeenschap op de hoek Kolthofsingel en Noordikslaan dateert uit 1960 en is gedeeltelijk aan vervanging toe, wordt geconcludeerd na bouwkundige inspecties. Voor verbouwing en nieuwbouw stelt het gemeentebestuur ruim vijf miljoen euro beschikbaar. Voor dat geld worden de drie gymlokalen aan de achterzijde van de school gesloopt en herbouwd en twee vleugels met leslokalen grondig gerenoveerd.

  1. Inbreker bij Noabers in Hellendoorn is 31-jarige Almeloër
    update

    Uitbater uit Hellen­doorn bluft over mes en jaagt inbreker uit Almelo weg

    HELLENDOORN - De inbreker die zaterdagmorgen iets na negen uur door uitbater Dennis van Dam van Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers op heterdaad werd betrapt is volgens de politie een 31-jarige Almeloër. De politie onderzoekt nog of deze man ook in verband kan worden gebracht met een insluiping in een schuur elders in Hellendoorn en de diefstal van ‘persoonlijke spullen’ uit de kleedruimte van het personeel van de lokale Albert Heijn.

Almelo e.o.